11 Eylül 2009 Cuma

THE CANSEVER, COMING SOON

yıllardır kambur alıştığımız pıtçı cansever almanyada aldığı tedaviyle dimdik dönecekmiş ülkemize. buna çok şaşırdığımı belirtmem lazım sanki. doğrusu ben, aynı olmasa da suna pekuysal tadında bir sempatimiz olduğuna inanmıştım hep cansever'e. zamanında serkül'ü nasıl bağrımıza bastıysak, ona benzer bişeydi cansevere olan hissiyatımız. tamam, kabul ediyorum, suna pekuysal'la serkül'ü aynı kategoriye sokmam pek doğru değil. ama neyse, sadece ondan ibaretti sanki, üstelik damat ata'yı şehit etmesine karşın.
peki ya şimdi ne olacak? SORARIM SİZE NE OLACAK? CANSEVER DİKLEŞİNCE AYNI CANSEVER OLABİLECEK Mİ BİZİM İÇİN?
doğrusu sevgili okurlar, ben pek sanmıyorum. akıl var mantık var. sezen aksu'yu boyu uzasa, ata demirer'i kilo verse, ajda pekkan'ı sarksa, ajdar zeka patlaması yaşasa sevemeyeceğimiz gibi, bence cansever düzelirse, ona da olan sempatimiz azalır.
önümüzde britney'in bekaretini kaybetmesinden sonraki düşüşü gibi çarpıcı bir örnek varken, kimse bana fiziksel değişimin iyi birşey olduğunu savunamaz. zaten daha bendeniz'in kilo vermesine ve ali kırca'nın sakallarına alışabilmiş dahi değilim.

1 yorum:

  1. cansever d.bakırlı hayranın olarak seni cok sevıyorum bızım gıbı kefçilerin kulaklarına derman oldugun ıçın heraksam sarkılarınla yatıyorum senı sevıyorum ve diyarbakır tarafından cok sevılıyorsun ercı heryerde çylesın allah senın sesini nazarlardan saklasın

    YanıtlaSil