24 Ağustos 2009 Pazartesi

satanist olmak yada olmamak


blogumuzun bu kısa geçmişinde, eminimki satanizm konusuna ne denli fazla değindiğimin farkındasınızdır. satanizm kafası bambaşka, en güzel, apayrı. satanizm kafasından daha güzel olan birşey varsa eğer, o da en sevgili kullarımdan oğuz erkol'un benle paylaşarak beni mutluluktan havalara uçurduğu satanizm blogundaki yorumlar.

böyle bir hayalgücü henüz görülmedi.

"S.a.Saat 19 :00 ana haber bülteninden önce siteye bi giriş yapayım dedim ,Şu Odun kafalı götüne kaldırım taşı soktuğumunun evlatlarına, bi selam verip, ikide kelam edip, sonra annelerinin brezilyanın balta girmemiş amazon ormanlarına dönmüş amına ladin ağacından yapılmış beşon sokayım dedim.Ben sizin kutsal Gününüzde bacınızı yarasalar gibi baş aşağı sikeyim.Sizin kutsal Kilisenize Bütün Satanist Kızları toplayıp Bizim Tayfayla beraber seks partisi yaparım.Bi konuya Daha değinmek İstiyorum.:D

Satanist arkadaş Site adresi vermişsin, o siteyi kurarken Bilgisayarının Saniyenin onda biri hızla yaptığı işlem sayısı kadar annenin amına sandalye sokayım.Senin annenin amına romadaki aşıklar çeşmesinin ortasında bulunan melek heykelini sokayım.Anneni Güneşin Batmasına 1 saat 10 dakika 23 saniye kala sikmeye başlar,Işınlanma makinesinin icat edileceği tarihe kadar haftada 6 gün pazar günleride tatil olmak üzere, günde 10 saat boyunca saatte 90 kilometre hızla durmadan sikerim.Annenin amındaki kılları babana cımbızla çektirir, sonra babanın ortası kel olan kafasına saç diye ektiririm, babanın kafasındaki kıllar kıvırcık çıkmaya başlar.
Satanist topluluğu Sizi hayatınız boyunca göz kapaklarınızı kırpdığınız sayının 2 katı kadar sikimden kıvılcım çıkana dek sikerim,Sonra Mum diye Babanızın o gıllı götünün ortasına dikerim.Sizin götünüze İspanyanın mallorca kentindeki plajlardaki kum sayısının 4 katının 6 eksiği kadar misket sokarım.Lan sizin götünüze çift motorlu air bus A 330 tipi uçak sokayım iniş takımlarıyla beraber... "

gerçekten nefis. tam bir kültür birikimi.

bu çılgın bloga tam olarak burdan ulaşabilirsiniz.

böyle güzel bir blogu bilerek hayatımı renklendiren oğuz erkol'un da bloguna tam olarak burdan ulaşabilirsiniz.

6 yorum:

  1. ANASINI SİKTİMİN SİSTEMİ GENÇLERİ MANEVİ DEĞERLERDEN UZAKLAŞTIRDIKÇA, O GENÇLER BAŞLARININ EN BÜYÜK BELASI OLUYOR FARKINDA BİLE DEĞİL KAVATLAT. ÇOCUĞUNUZU KURAN KURSUNA GÖNDERMEYİN YOBAZ OLUR AMA BAŞKA HER TÜRLÜ PİSLİKLE UĞRAŞABİLİR OROSPU ÇOCUĞU OLMASINDA BİR SAKINCA YOK DİİL Mİ?
    ŞEREFSİZLER BİLMİYORSUNUZ Kİ BUNLAR HEP YAPTIĞINIZ İBNELİKLERİN BONUSLARI

    YanıtlaSil
  2. deişik bi şekilde yaratıcılık göstergesi sergileyen atarlı genç figürü *_*

    YanıtlaSil
  3. ışıl allah belanı vermesin valla öldüm gülmekten kız sen nesin böyle zuahhahahahha

    YanıtlaSil