22 Ağustos 2009 Cumartesi

kapı kolu ve beraberinde getirdiği sorular


kullarımdan melike'yle girmiş bulunduğum derin sohbette, bilinçaltımın tertiplice kapattığı bir sır açığa çıktı. itiraf etmeliyim, çok korktum.
evvel zaman kalbur saman içinde, şu an kim olduğunu kesinlikle hatırlamadığım bir insan bir kızı tasvir ederken kapı koluyla mastürbasyon yaptığını iddaa etmişti. melike'yle baya bir kafa yormamıza karşın, bu işin içinden çıkmayı beceremedik tabi. kafamızda bir çok soru işareti kaldı. böyle birşey mümkün müdür? acaba kapı kolu kapıdan sökülüp mü bu eylem gerçekleştirilmiştir, yoksa kapıya bağlıyken mi? acaba hiç gerçekleştirilmemiş olabilir mi? eğer gerçekleştirilmediyse, bunu uydurabilecek kadar tavansız bir hayat gücüne sahip mahlukat hangi gezegenden gelmiştir? eğer dünyadansa, çocukluğunda ne yaşamıştır? seks hayatı normal midir? benzer fantazileri, sandalye bacağı, ayakkabı topuğu, davul tokmağı için de kurmuş mudur? evet. too many questions, no answer.

1 yorum:

  1. ACABA MELİKE KAPIYI OLDUĞU GİBİ ALMAYI HİÇ DENEMİŞ MİDİR ACABA ORHAN KURAL HOCA DA BAŞINDA BEKLER BELKİ REKORLAR KİTABINA BİLE GİREBİLİR FENA MI MEDARI İFTİHARIMIZ OLUR

    YanıtlaSil